Yritys

Scanpoint on tamperelainen perheyritys, joka on valmistanut ammattiasuja vuodesta 1986 eri alojen henkilökunnan tarpeisiin. Toimintamme perustana on henkilökohtainen palvelu ja laadukas kotimainen työ. Scanpointin työasut tunnetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, kotimaisesta ompelutyöstä ja viimeistellystä ulkonäöstä.

Scanpoint myös perinteisesti toteuttaa asiakkailleen heidän yritysilmeensä mukaisia yksilöllisiä asuja. Scanpointin esittelymalliston sekä brändimallistojen asut ovat 100 % suomalaista laatutyötä.

Tarjoamme asiakkaillemme myös valittujen yhteistyökumppaniemme valmistamia asuja, jotka täydentävät Scanpointin omaa valikoimaa. Edustamme Cliquen, Craftin, ProJobin ja  Cutter & Buckin sekä Scala Collectionin laadukkaita tekstiilejä.

Etsitkö yksilöllistä työasua?

Tulemme mielellämme paikan päälle esittelemään Scanpointin valmistamia yksilöllisiä työasuja. Samalla on mahdollista tarvittaessa ottaa mittoja ammattitaitoisen myyntihenkilömme avustuksella. Näin varmistamme, että  mieleisestä yksilöllisestä mallista löytyy kaikille työntekijöille sopivan kokoiset asut.

Esittelykäynnillä voimme myös yhteistyössä asiakkaan kanssa suunnitella visuaaliseen ilmeeseen soveltuvat väriyhdistelmät ja pohtia eri materiaalivaihtoehtoja.

Tuote-esittelymme on asiakkaalle ilmainen. Apteekkariliiton brändimalliston ja yhteistyökumppaneidemme tuotteita voi tilata ainoastaan verkkokaupan kautta.