Yritys

Scanpoint on tamperelainen perheyritys, joka on valmistanut ammattiasuja vuodesta 1986 eri alojen henkilökunnan tarpeisiin. Toimintamme perustana on henkilökohtainen palvelu ja laadukas kotimainen työ. Scanpointin työasut tunnetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, kotimaisesta ompelutyöstä ja viimeistellystä ulkonäöstä.

Scanpoint on Suomen Apteekkariliiton, Avainapteekki-ketjun sekä Olo-Apteekit -ketjun yhteistyökumppani. Lisäksi toteutamme yksilöllisiä asiakkaan yritysilmeen mukaisia asuja.

Scanpointin yksilölliset ja brändimallistojen asut ovat 100 % suomalaista laatutyötä. Valmistamillemme tuotteille on myönnetty Avainlippu.

Valikoimissamme on myös yhteistyökumppaniemme valmistamia asuja, jotka täydentävät Scanpointin omaa valikoimaa. Edustamme Cliquen, Craftin, ProJobin ja Cutter & Buckin, Scala Collectionin sekä Mascotin laadukkaita tekstiilejä.

Etsitkö yksilöllistä työasua?

Tulemme mielellämme paikan päälle esittelemään Scanpointin valmistamia yksilöllisiä työasuja. Samalla on mahdollista tarvittaessa ottaa mittoja ammattitaitoisen myyntihenkilömme avustuksella. Näin varmistamme, että  mieleisestä yksilöllisestä mallista löytyy kaikille työntekijöille sopivan kokoiset asut.

Esittelykäynnillä voimme myös yhteistyössä asiakkaan kanssa suunnitella visuaaliseen ilmeeseen soveltuvat väriyhdistelmät ja pohtia eri materiaalivaihtoehtoja.

Apteekkariliiton ja Avainapteekkien brändimallistoista toimitamme pääsääntöisesti sovitussarjat, tarvittaessa myös näistä mallistoista on mahdollista sopia esittely.

Tuote-esittelymme on asiakkaalle ilmainen.