Scanpointin toimitusehdot

Scanpoint Oy
Asentajankatu 2
33840 Tampere
p. 03 2650011
sähköposti: info@scanpoint.fi
y-tunnus: 1016289-8

Toimitusaika ja toimitusehdot

Scanpointin valmistamien tuotteiden toimitusaika on tuotteesta, tilausmäärästä ja tilausajankohdasta riippuen noin 3-6 viikkoa.

Yhteistyökumppaneidemme tuontituotteiden toimitusaika on noin yksi (1) viikko.

Toimitamme tuotteet postitse. Alle 500 euron tilauksissa veloitamme lisäksi toimituskuluna 12 euroa (+ alv).

Laskutus ja maksaminen

Lähetämme tilauksenne yhteydessä laskun tilatuista tuotteista. Maksuehto on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Viivästyskorko on korkolain mukainen.

Tuotteiden virheet

Tilaajan tulee tarkastaa toimitetut tuotteet ja reklamoida havaituista virheistä viipymättä ja viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa toimituksesta. Tämän jälkeen toimittaja ei ole velvollinen vastaamaan virheistä. Toimittajalla on oikeus oikaista virheet joko korjaamalla tuote tai toimittamalla korvaava tuote. Toimittaja vastaa korjatun tuotteen tai korvaavan tuotteen toimittamisesta aiheutuvista kuluista.

Muut ehdot

Tilaajalla ei ole yleistä oikeutta perua tekemäänsä tilausta tai palauttaa tilaamiaan tuotteita muutoin kuin mitä edellä on sanottu virheellisten tuotteiden osalta.

Toimittajan vastuu tuotteiden virheistä tai muista tilauksiin tai toimituksiin liittyvistä seikoista ei voi ylittää tilauksen arvonlisäverotonta määrää. Toimittaja ei vastaa tilaajalle aiheutuneista välillisistä vahingoista.

Mahdolliset tilauksia tai toimituksia koskevat erimielisyydet käsitellään ensisijaisesti sovinnollisesti osapuolten välisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei saavuteta sovintoratkaisua, erimielisyydet käsitellään Pirkanmaan käräjäoikeudessa.